Dziedātājs, kontrtenors, Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieks Sergejs Jēgers,  2020. gada 27. oktobrī oficiāli kļuva par mājražotāju. Tas nozīmē, ka mākslinieka dzīvokļa virtuvē dienu no dienas top dažādi meistardarbi.  Pārsvarā tie ir konservējumi, taču ne tikai. Laika gaitā piedāvājums kļuvis arvien daudzveidīgāks, laika gaitā piedāvājums kļuvis arvien daudzveidīgāks, un jau lēnām tuvojas skaitlim 10 000

Patlaban savas mājas virtuvē pats savām rokām gatavo piecas pārtikas līnijas, kas visas ir oficiāli reģistrētas. Tie ir biešu salāti tomātu sulā, raudenes tomātu mērce, saldskābais čilli čatnijs, rasoļņiks un marinēti sīpoli želejā. Līdzās to labajai garšai šiem meistardarbiem pievienotā vērtība ir oriģinālais noformējums, tajā skaitā etiķete, ko Sergejs Jēgers raksta ar roku un uzlīmē katrai burciņai. Daļa meistardarbu jau labu laiku ir pieejami tirdzniecībā.

Sergejs Jēgers 

Baltā iela 9 Rīga