Cannelle Bakery pirmsākumi meklējami 1973. gadā, kad tika izcepts pirmais tradicionālās latviešu rudzu maizes klaips. Kopš tā laika uzņēmums ir audzis, palielinājis savu produktu klāstu un ieguvis atpazīstamību maizes un miltu konditorejas tirgū gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām.
2012. gadā uzņēmumu savā vadībā pārņēma pieredzējuši nozares speciālisti – Ivars Skrebelis un Bruno Ansons, kuri, balstoties uz tradīcijām un aktuālajām nozares tendencēm, nodefinēja galveno uzņēmuma virzienu – augstas kvalitātes saldētas maizes un miltu konditorejas produktu attīstīšanu ar Cannelle Bakery vārdu.
Laika gaitā, ieguldot investīcijas un modernizējot ceptuvi, uzņēmums ir attīstījies atbilstoši Rietumu standartiem un labas pārvaldības principiem: ir ievērojami optimizēti ražošanas procesi un iegādātas jaunas ražošanas iekārtas, kā arī iegūts starptautiski atzītais pārtikas drošības sertifikāts British Retail Consortium (BRC) Global Standarts for Food Safety.
PVD reģ. nr. 007041
SIA Cannelle Bakery
E-pasts cannelle@cannelle.lv
Tel. +371 63 35 00 84
Populārākie Produkti
Izvēlieties
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page