Pavasara medus
Bites tiek vestas ganībās uz maijā ziedošajiem dārziem, tiklīdz uzziedējušas kļavas, jo pēc neilga laika sāk ziedāt gan plūmes, gan ķirši, vēlāk – ābeles. Medum ir izteikts ābeļziedu aromāts un izsmalcināta garša. Pavasara medus ir unikāls ar to, ka bez termiskas apstrādes tas saglabā savu šķidro konsistenci ilgu laiku, reizēm pat gadu.
medus ir kā radīts īstiem gardēžiem.
Pavasara medus divus gadus ir atzīts kā garšīgākais medus Latvijā. Izstēdā -Rīga Food- tam piešķīra zelta medaļu.
SIA -Meduspils- medus tiek marķēts ar īpašu Latvijas Biškopības biedrības patentēto preču zīmi -Ievākts Latvijā-.
Tikai pieteicies klienti, kurš iegādājies šo produktu, var atstāt atsauksmi.