Brokoļi- sēklas diedzēšanai
€1.00
Brokoļu dīgsti garšos tiem, kam patīk to kāpostīgā garša vai redīsi, rukola un sinepes liekas par asu. Nudien, mazais dīgstiņš garšo tāpat kā brokolis vasarā, tikai garša ir daudz koncentrētāka. Ar brokoūzaļumiņiem var papildināt salātus, brokastu sviestmaizes, pārkaisīt pāri omletei, lai piešķirtu ēdienam pikantu noti vai papildināt zupas šķīvi īsi pirms pasniegšanas.
Brokoļus var diedzēt divos veidos – vai nu kā dīgstus burkā tos vismaz divas reizes dienā skalojot vai kā mikrozaļumus uz augsnes vai kāda cita mitrumu uzturoša materiāla. Diedzējot kāpostaugus (brokoļus un kāpostus) jāņem vērā ka tiem neiet pie sirds augstāka temperatūra par 24 grādiem.
Abos audzēšanas veidos, dīgstus pirmās divas – trīs dienas vajadzētu turēt tumsā (piemēram, pārklāt ar tumšu drānu). Tad ņemt ārā un novietot gaišā, bet no tiešiem saules stariem pasargātā vietā. Kad dīgstiem parādās pirmās zaļās lapas tie ir gatavi ēšanai.
Brokoļu dīgsti satur augstu minerālvielu līmeni – dzelzi, magniju,kāliju u.c. Kā arī izceļams ir vitamīnus C un E daudzums.
Svars-10g
PVD reģ.nr. 068058
Nav noliktavā
Ražotājs |
---|
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Tikai reģistrētie klienti, kuri ir iegādājušies šo preci var atstāt atsauksmes.
Saistītās preces
Sastāvdaļas: baltās SEZAMA SĒKLAS* (lobītas) (100%). *Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības. 100g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 2607 kJ / 630 kcal; tauki: 52g, no tiem piesātinātās taukskābes 7,6g; ogļhidrāti: 10g, no kuriem cukuri 0,3g; olbaltumvielas: 25g; sāls: 0,11g. Alergēni: var saturēt glutēnu, zemesriekstus un citus riekstus, soju. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Svars – 200gr
Izcelsmes valsts – Pakistāna
Ramans Bio kaņepju sēklas, kas ražotas tepat Latvijā, attīrītas ~99%, izžāvētas 8-9%. Kaņepes tiek vērtēta, kā viens no uzturam bagātākajiem augiem uz zemes. Kaņepju sēklas satur visas 20 aminoskābes, ieskaitot 9 neaizvietojamās, kuras mūsu organisms nespēj saražot pats. Kaņepju sēklas ir bagātīgs nepieciešamo minerālvielu avots. Kaņepju sēklas ir nepastrādātas un nav grauzdētas.
Sastāvdaļas: kaņepju sēklas*. *-no bioloģiski sertificētas lauksaimniecības.
Lietošana: Kaņepju sēklas var lietot gan vienkārši uzberot uz salātiem vai pastas, pievienojot dārzeņiem, saberztas pievienojot kūkās un cepumos olu vietā, gan gatavojot kaņepju sviestu, pienu vai eļļu. Visvērtīgākās tās ir termiski neapstrādātas.
Masa neto: 250 g
Izcelsmes valsts – Latvija
Sastāvdaļas: Čia sēklas.
Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1859 kJ / 451 kcal; tauki: 31g, no tiem piesātinātās taukskābes 3,8g; ogļhidrāti: 4,9g, no kuriem cukuri 0,8g; olbaltumvielas: 21g; sāls: 0g. Alergēni: var saturēt glutēna, zemesriekstu un citu riekstu, sezama sēklu un sojas daļiņas.
Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Ražots Polijā. Izcelsmes valsts: Meksika.
Ražotājs: BIOPLANET
Svars-400g
Tās ir mazi, zaļi pākšaugi, kas zināmas arī kā “zaļās pupas”, “mung”, “mongo”, “moong”, “misu pupas”, “zaļās sojas pupiņas”, “moog” (veselas) u.c. Tās Vigna radiata auga sēklas. Pupiņas ir mazas, olveida formas, zaļā krāsā. Vārds “mung” ir cēlies no hindu „moong.” Mung pupiņas ir kultūraugs, kas aug tropu (vai subtropu) zonā, un tā augšanai nepieciešamas ļoti siltas temperatūras (apmēram 30-35°C). Visvairāk tās audzē Indijā, Ķīnā un Taizemē.
Mung pupiņas jau gadsimtiem ilgi ir bijušas daļa no ķīniešu virtuves, kur tās tiek sauktas par „zaļajām pupiņām.” Parasti tās tiek ēstas veselas vai diedzētas, kā arī saldā ēdiena pagatavošanā ar nosaukumu „zaļo pupiņu zupa.” No pupiņām iegūtā ciete tiek izmantota dažādu želeju un „caurspīdīgo” jeb „stikla” nūdeļu pagatavošanā. Veselas pupiņas lielākoties tiek gatavotas, pupiņas vārot, līdz tās kļūst mīkstas. Tām mēdz pievienot cukuru, kokosriekstu pienu un mazliet ingvera. Pagatavotas mung pupiņas būs garšīgas, ja tām pievienosit garšvielas. Tās var lietot arī zupās un sautējumos.
Ja vēlaties izdiedzēt pupiņas, iemērciet tās ūdenī uz vairākām dienām. Diedzēšana var veicināt uzturvērtības palielināšanos, un padarīt pupiņas vēl vieglāk pārstrādājamas Jūsu gremošanas sistēmai. Pupiņu asni ir lielisks vitamīna C avots un piešķirs uzturvērtībām bagātu piedevu sviestmaizēm un salātiem. Tādi pākšaugi kā mung pupiņas, ir populāra alternatīva gaļai veģetāriešu virtuvē. Tās satur arī samērā lielu devu kālija, šķiedrvielu, magnija un B vitamīna.
Svars-500g
Izcelsmes valsts – Indija
Sastāvdaļas – tumši zaļās ķirbju sēklas 100%. Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
Svars – 350 g
Izcelsmes valsts – Polija
Sastāvdaļas: zilo magoņu sēklas*. *Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības. 100g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 2133 kJ / 517 kcal; tauki: 42 g, no tiem piesātinātās taukskābes 4,9 g; ogļhidrāti: 4,2 g, no kuriem cukuri 2,3 g; olbaltumvielas: 20 g; sāls: 0,05 g. Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Iepakots Polijā.
Izcelsmes valsts – Turcija
Svars – 200g
Sastāvdaļas – linsēklas, zelta 100 %. No sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības. Alergēni – var saturēt glutēnu saturošus graudaugus, zemesriekstus un citus riekstus, sezamu, soju.
Svars – 400gr
Izcelsmes valsts – Moldova
Atsauksmes
Atsaukšmju nav.