Cūku pupas
Vicia faba – cūku pupas. Vidēja, ražīga šķirne ar lielām zaļganbrūnām pupām.
UZGLABĀŠANA
GLABĀT SAUSĀ UN VĒSĀ VIETĀ NE SILTĀKĀ PAR + 10*C!!!
PIEMĒRAM STIKLA BURKĀ LEDUSSKAPĪ VAI SALDĒTAVĀ!
Nav izslēgta Cūku pupu sēklgrauža oliņu klātbūtne dažādās stadijās.
Lai pupās atraisītos labas garšas īpašības un to miziņa kļūtu plānāka, kaltētas cūku pupas nepieciešams pārliet ar ūdeni un mērcēt 24-48 stundas.
Pupas ir ievāktas un šķirotas mehāniski, tādēļ var būt ar traumētu miziņu.
PVD reģ.nr. 068058
Ražotājs | |
---|---|
Svars | 1kg, 500g |
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Tikai reģistrētie klienti, kuri ir iegādājušies šo preci var atstāt atsauksmes.
Saistītās preces
Tās ir mazi, zaļi pākšaugi, kas zināmas arī kā “zaļās pupas”, “mung”, “mongo”, “moong”, “misu pupas”, “zaļās sojas pupiņas”, “moog” (veselas) u.c. Tās Vigna radiata auga sēklas. Pupiņas ir mazas, olveida formas, zaļā krāsā. Vārds “mung” ir cēlies no hindu „moong.” Mung pupiņas ir kultūraugs, kas aug tropu (vai subtropu) zonā, un tā augšanai nepieciešamas ļoti siltas temperatūras (apmēram 30-35°C). Visvairāk tās audzē Indijā, Ķīnā un Taizemē.
Mung pupiņas jau gadsimtiem ilgi ir bijušas daļa no ķīniešu virtuves, kur tās tiek sauktas par „zaļajām pupiņām.” Parasti tās tiek ēstas veselas vai diedzētas, kā arī saldā ēdiena pagatavošanā ar nosaukumu „zaļo pupiņu zupa.” No pupiņām iegūtā ciete tiek izmantota dažādu želeju un „caurspīdīgo” jeb „stikla” nūdeļu pagatavošanā. Veselas pupiņas lielākoties tiek gatavotas, pupiņas vārot, līdz tās kļūst mīkstas. Tām mēdz pievienot cukuru, kokosriekstu pienu un mazliet ingvera. Pagatavotas mung pupiņas būs garšīgas, ja tām pievienosit garšvielas. Tās var lietot arī zupās un sautējumos.
Ja vēlaties izdiedzēt pupiņas, iemērciet tās ūdenī uz vairākām dienām. Diedzēšana var veicināt uzturvērtības palielināšanos, un padarīt pupiņas vēl vieglāk pārstrādājamas Jūsu gremošanas sistēmai. Pupiņu asni ir lielisks vitamīna C avots un piešķirs uzturvērtībām bagātu piedevu sviestmaizēm un salātiem. Tādi pākšaugi kā mung pupiņas, ir populāra alternatīva gaļai veģetāriešu virtuvē. Tās satur arī samērā lielu devu kālija, šķiedrvielu, magnija un B vitamīna.
Svars-500g
Izcelsmes valsts – Indija
Minipupas ar sieru un krējumu – dabīga un veselīga uzkoda ar maigu siera garšu. Pazīstama garša un veselīga alternatīva siera našķiem
Uzglabāt sausā, vēsā un tumšā vietā (vienmērīgā temperatūrā no 0 °C līdz +20 °C).
Enerģētiskā vērtība: 334 kcal.
Sastāvdaļas-Grauzdētas cūku pupas (89,8%), jūras sāls (1%).
Svars- 108g
Izcelsmes valsts – Latvija
Atsauksmes
Atsaukšmju nav.