Magmum Ginger top- Ingvers ar sīrupu
€4.04
Ražotājs |
---|
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Tikai reģistrētie klienti, kuri ir iegādājušies šo preci var atstāt atsauksmes.
Saistītās preces
Lieliska piedeva siltiem un aukstiem ēdieniem, mērcēm un salātiem.
Sastāvs: mārrutki, sāls, cukurs.
Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā, vēsā vietā
– 6 mēneši.
Svars neto: 190 g
PVD reģ. nr. 072401
Izcelsmes valsts – Latvija
-
To lieto pret iesnām, klepu, bronhītu un plaušu slimībām, augšējo elpceļu saslimšanām, kakla iekaisumiem, angīnas.
-
Priežu čiekuru sīrupu lieto arī vispārīgai imūnsistēmas spēcināšanai, elpceļu veselības profilaksei.
-
SMUK’ DĀVAN’ ik gadu saražo tikai nelielu šī sīrupa daudzumu, ievācot čiekuriņus kādā ļoti īpašā vietā, tālu prom no civilizācijas.
Priežu čiekuru sīrups. Uztura bagātinātājs. Neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu! Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.
Svars 140ml
Izcelsmes valsts – Latvija
Mūsu senči vairākus gadsimtus cieņā ir turējuši pelēkos zirņus. Šie plāceņi ir ātri pagatavojami, dabīgi un vērtīgi. Nesatur glutēnu.
Sastāvs: samalti pelēkie zirņi, sāls, garšviela “Asumiņš” (kaltēti un smalcināti ķiploki, dilles, pētersīļi).
100g produkta satur:
enerģētiskā vērtība: 1405 kJ / 336 kcal, tauki: 1,5g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,2g, ogļhidrāti: 50,7g, no tiem cukurs: 8g, šķiedrvielas: 26g, olbaltumvielas: 25g, sāls: 2g.
Mīklas pagatavošana: Visu maisījumu iebārt traukā, pievienot 500ml ūdens, kārtīgi samaisīt un atstāt uz 15min. Mīkla ir šķidra. Tai pievieno 70g nelielos kubiciņos sagrieztu sieru. Pēc vēlmes var pievienot dažādas sēkliņas, ķimenes, zaļumus u.c. Cep uz pannas, mīklu liekot ar tējkaroti sakarsētā eļļa. Cep kārtīgi no abām pusēm, līdz plāceņi ir gatavi un siers ir kļuvis kraukšķīgs. Var ēst gan siltus, gan aukstus
Svars- 208g
Izcelsmes valsts – Latvija
Sastāvdaļas – Tomatillo, jalapenjo, ķiploki, sīpoli, etiķis, pētersīļi, sāls.
PIRMS LIETOŠANAS SAKRATĪT!
Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī 9 mēnešus.
Tilpums – 100ml.
Izcelsmes valsts – Latvija.
Sastāvdaļas: 100% tīrs Kanādas kļavu sīrups
No sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100 g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība: 1111 kJ / 261 kcal; tauki: <0,5 g, no tiem piesātinātās taukskābes <0,1 g; ogļhidrāti: 65 g, no tiem cukuri 62 g; olbaltumvielas: <0,5 g; sāls: 0,06 g.
Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī.
Iepakots Dānijā. Izcelsmes valsts: Kanāda.
Ražotājs: VERTMONT
Svars-330g/250ml
Ideāla piedeva gaļas, zivju, putnu gaļas, dārzeņu ēdieniem, var lieto gan aukstā veidā, gan uzsildītu.
Sastāvs – sīpoli, mandarīni, cukurs, čili, Vorēestras mērce (satur miežu iesalu)
Svars neto: 190g
PVD reģ. nr. 072401
Izcelsmes valsts – Latvija
Spirulīna ar cidoniju sīrupu, 14 porcijas
Cidonijas – ziemeļu citrons, Latvijas selekcionāru lepnums! Garšīgs, veselīgs un viegli uzglabājams dzēriens, lai sporta somā vai rakstāmgalda atvilktnē vienmēr ērti glabāt enerģijas rezerves.
SASTĀVS: 78% cidoniju sīrups (cidoniju sula (67%), cukurs(33%)), 32% svaiga spirulīna (mikroaļģe A.platensis). Nebaidies no cukura, jo ir pierādīts, ka augļu sīrupā saharoze pakāpeniski sašķeļas par fruktozi un glikozi, turklāt vienā porcijā šī dzēriena cukura (ogļhidrātu) ir pat mazāk nekā sulās! Spirulīna – mūsu pašu audzēta, cidoniju sīrups – no Latvijas zemniekiem.
LIETOŠANA: Pirms lietošanas sakratīt un atšķaidīt sīrupu ar ūdeni. Viena deva ir 21 g jeb 2 ēdamkarotes. Dienas devu iesakām sajaukt ar ~100 ml ūdens. 330 ml pudelē ir 14 porcijas, kas paredzētas četrpadsmit dienu spirulīnas lietošanas kursam. Ja ir lielāka nepieciešamība pāc bioloģiski aktīvajām vielām, piemēram, slimošanas, stresa vai traumu gadījumā, dienā drīkst lietot arī divas un vairāk devas. Iesakām lietot dienas pirmajā pusē, jo spirulīna rada enerģijas pieplūdumu. Var lietot arī bērni.
UZGLABĀŠANA: Pēc atvēršanas NAV jāglabā ledusskapī. Neuzglabāt tiešos saules staros!
100 g PRODUKTA SATUR: Enerģētiskā vērtība 676 kJ/159 Kcal; Olbaltumvielas 2,3 g; Ogļhidrāti 36 g (tostarp cukuri 35 g); šķiedrvielas 1 g; Tauki 0,1 g; Piesātinātas taukskābes 0 g.
Svaiga spirulīna ir dabiska, neapstrādāta vitamīniem un antioksidantiem bagāta pārtika. Atšķirībā no jau zināmā un plaši pieejamā spirulīnas pulvera, svaigai spirulīnai ir ļoti neitrāla garša un smarža. Atšķirībā no mākslīgajiem vitamīnu maisījumiem, kas bieži raisa blaknes un kairina kuņģi, kā piemēram dzelzs preperāti, spirulīna viegli uzsūcas, uzlabo kuņģa mikrofloru un nekairina gremošanas traktu. Alerģijas praktiski netiek novērotas, tomēr, kā ar ikvienu jaunu produktu, iesakām vārot ķermeņa reakciju, lai piemeklētu sev atbilstošāko daudzumu. Augstā vitamīnu satura dēļ iesakām lietot dienas pirmajā pusē.
Tilpums-330 ml.
PVD reģ. nr. 080990
Spirulīna ar dzērveņu sīrupu, 14 porcijas
SASTĀVS: 78% dzērveņu sīrups (lielogu dzērvenes (50%), cukurs(50%)), 32% svaiga spirulīna (mikroaļģe A.platensis). Nebaidies no cukura, jo ir pierādīts, ka augļu sīrupā saharoze pakāpeniski sašķeļas par fruktozi un glikozi, turklāt vienā porcijā šī dzēriena cukura (ogļhidrātu) ir pat mazāk nekā sulās! Spirulīna – mūsu pašu audzēta, dzērveņu sīrups – no Latvijas zemniekiem.
LIETOŠANA: Pirms lietošanas sakratīt un atšķaidīt sīrupu ar ūdeni. Viena deva ir 21 g jeb 2 ēdamkarotes. Dienas devu iesakām sajaukt ar ~100 ml ūdens. 330 ml pudelē ir 14 porcijas, kas paredzētas četrpadsmit dienu spirulīnas lietošanas kursam. Ja ir lielāka nepieciešamība pēc bioloģiski aktīvajām vielām, piemēram, slimošanas, stresa vai traumu gadījumā, dienā drīkst lietot arī divas un vairāk devas. Iesakām lietot dienas pirmajā pusē, jo spirulīna rada enerģijas pieplūdumu. Var lietot arī bērni.
UZGLABĀŠANA: Pēc atvēršanas NAV jāglabā ledusskapī. Neuzglabāt tiešos saules staros!
100 g PRODUKTA SATUR: Enerģētiskā vērtība 676 kJ/159 Kcal; Olbaltumvielas 2,3 g; Ogļhidrāti 36 g (tostarp cukuri 35 g); šķiedrvielas 1 g; Tauki 0,1 g; Piesātinātas taukskābes 0 g.
Svaiga spirulīna ir dabiska, neapstrādāta vitamīniem un antioksidantiem bagāta pārtika. Atšķirībā no jau zināmā un plaši pieejamā spirulīnas pulvera, svaigai spirulīnai ir ļoti neitrāla garša un smarža. Atšķirībā no mākslīgajiem vitamīnu maisījumiem, kas bieži raisa blaknes un kairina kuņģi, kā piemēram dzelzs preperāti, spirulīna viegli uzsūcas, uzlabo kuņģa mikrofloru un nekairina gremošanas traktu. Alerģijas praktiski netiek novērotas, tomēr, kā ar ikvienu jaunu produktu, iesakām vārot ķermeņa reakciju, lai piemeklētu sev atbilstošāko daudzumu. Augstā vitamīnu satura dēļ iesakām lietot dienas pirmajā pusē.
Tilpums-330ml
PVD reģ. nr. 080990
Krūšu eliksīrs (sīrups), 200 ml
Sastāvs: Gaiļbiksis,, māllēpe, ceļteka, Islandes ķērpis, vaivariņš, asinszāle un pelašķis.
Paredzēts : klepum un bronhiem (var lietot arī bērni)
Lietošana – Bērniem 2 tējk. dienā. Pieaugušiem 4 tējk. dienā
Sadarbībā ar Fitopreperātiem
Uzglabāšana t. +2 – +6°C
Tilpums- 200ml
PVD reģ. nr. 032826
Saldēta, neatšķaidīta, bez cukura.
Pēc atkausēšanas uzglabāt ledusskapī, pēc atvēršanas ieteicams izlietot 5-7 dienās.
Tilpums- 0,5l
Bio sertifikāts Nr. 01- 4340 /21.
Izcelsmes valsts – Latvija
Sastāvdaļas- sēkliņas (82,5%- linsēklas, saulespuķu, sezama, kaņepju sēkliņas), rieksti (16,5%-mandeles, valrieksti, Indijas rieksti, ciedru rieksti), sāls (1%)
Lietot pārkaisot sviestmaizēm, biezpienam, dārzeņiem, salātiem, putrām, pankūkām u.c.
100 g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība: 2899 kJ/ 700kcal; tauki: 51g, no tiem piesātinātās taukskābes: 5 g; ogļhidrāti: 30g, no tiem cukuri: 2 g; olbaltumvielas: 21 g; sāls: 1g.
Svars-100g
Izcelsmes valsts – LATVIJA
Garšvielu maisījums 120 g karstvīna pagatavošanai, kura sastāvā ir:
- rozīnes
- apelsīnu miziņas
- ingvera šķēlītes
- kanēļa standziņas
- krustnagliņas
- kardamons
- smaržīgie pipari zirnīšos.
Šis maisījums piešķir karstvīnam īstu svētku garšu un ir piemērots gan sarkanajam, gan baltajam karstvīnam.
Partijas nr. 061223
Lietošanas ieteikumi:
- Sastāvdaļas:
- 1 pudele (750 ml) sarkanvīna vai baltvīna
- Aptuveni 2 ēdamkarotes “Safrāns” karstvīna garšvielu maisījuma
- Cukurs vai medus pēc garšas
- Papildu apelsīnu vai citrona šķēles (pēc izvēles)
- Pagatavošana:
- Katliņā ielejiet vīnu un pievienojiet garšvielu maisījumu.
- Uzsildiet maisījumu uz vidējas uguns, neļaujot tam uzvārīties, līdz tas ir pietiekami karsts (aptuveni 70–80°C).
- Pievienojiet cukuru vai medu pēc garšas un, ja vēlaties, arī apelsīnu vai citrona šķēles.
- Noņemiet no uguns un ļaujiet dzērienam ievilkties 5–10 minūtes.
- Pirms pasniegšanas izkāsiet, lai noņemtu garšvielu daļiņas.
Šādi pagatavots karstvīns būs aromātisks un sildošs dzēriens, kas lieliski piemērots vēsajiem rudens un ziemas vakariem.
Izcelsmes valsts – Latvija
Atsauksmes
Atsaukšmju nav.