Veikals
-
Melnais sāls Kala Namak rupjais €2.95
Sastāvs: melnais sāls. Pazīstams arī kā Indiešu melnais sāls. Piemīt raksturīgs “Olu” aromāts.
Piemērots makaronu un rīsu ēdieniem, ceptiem ēdieniem, zivīm.
Ražots Polijā.
Ražotājs: BATOM NATURALNIE
Svars-1kg
Noliktavā 1 prece/-es
-
Melnais Vilks, tumšais alus, 1l alk.6,5 % €6.00Pievienot grozam
Melnais vilks ir laikietilpīgākais no visiem Saldalus brūvējumiem. Pamatā vairāk karamelizēto miežu iesalu, kā arī ilgāks brūvēšanas process. Raudzēts ar virsējiem alus raugiem 4-6 dienas, bet noturēts mucās ne mazāk par 2mēnešiem. Šis alus ir tik: biezs un pilns ar garšām un cukuriem, ka var ieņemt statusu ,ēdiens”. Tas tiek pildīts tikai bogel tipa 0.5L pudelēs un ir ekskluzīvākais no
Saldalus pašreiz gatavotajiem produktiem.Tumšs, biezs, rūgti salds Portera tipa alus. ļoti iecienīts alus mīļotāju vidū.
Saldalus lepnums!
Tilpums 1 l
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Alkoholiskos dzērienus ir aizliegts piegādāt (izsniegt) no plkst. 22.00 līdz 8.00.Izcelsmes valsts – Latvija
-
Mexico garšvielu maisījums €4.30Pievienot grozam
Sastāvdaļas – saldā paprika kūpināta, sīpolu granulas, brūnais cukurs, zaļā paprika,
sāls, saldā paprika, dekstroze, ingvers, ķiploku pulveris, ķimenes maltas, rapšu eļļa,
čilli pipari, citronu ekstrakts, dabīgs garšas pastiprinātājs, pētersīļi, timiāns,
pretsalipes viela – silīcija dioksīds.
Svars – 170g
Izcelsmes valsts – Latvija
-
Mung pupiņas BIO €4.25Pievienot grozam
Tās ir mazi, zaļi pākšaugi, kas zināmas arī kā “zaļās pupas”, “mung”, “mongo”, “moong”, “misu pupas”, “zaļās sojas pupiņas”, “moog” (veselas) u.c. Tās Vigna radiata auga sēklas. Pupiņas ir mazas, olveida formas, zaļā krāsā. Vārds “mung” ir cēlies no hindu „moong.” Mung pupiņas ir kultūraugs, kas aug tropu (vai subtropu) zonā, un tā augšanai nepieciešamas ļoti siltas temperatūras (apmēram 30-35°C). Visvairāk tās audzē Indijā, Ķīnā un Taizemē.
Mung pupiņas jau gadsimtiem ilgi ir bijušas daļa no ķīniešu virtuves, kur tās tiek sauktas par „zaļajām pupiņām.” Parasti tās tiek ēstas veselas vai diedzētas, kā arī saldā ēdiena pagatavošanā ar nosaukumu „zaļo pupiņu zupa.” No pupiņām iegūtā ciete tiek izmantota dažādu želeju un „caurspīdīgo” jeb „stikla” nūdeļu pagatavošanā. Veselas pupiņas lielākoties tiek gatavotas, pupiņas vārot, līdz tās kļūst mīkstas. Tām mēdz pievienot cukuru, kokosriekstu pienu un mazliet ingvera. Pagatavotas mung pupiņas būs garšīgas, ja tām pievienosit garšvielas. Tās var lietot arī zupās un sautējumos.
Ja vēlaties izdiedzēt pupiņas, iemērciet tās ūdenī uz vairākām dienām. Diedzēšana var veicināt uzturvērtības palielināšanos, un padarīt pupiņas vēl vieglāk pārstrādājamas Jūsu gremošanas sistēmai. Pupiņu asni ir lielisks vitamīna C avots un piešķirs uzturvērtībām bagātu piedevu sviestmaizēm un salātiem. Tādi pākšaugi kā mung pupiņas, ir populāra alternatīva gaļai veģetāriešu virtuvē. Tās satur arī samērā lielu devu kālija, šķiedrvielu, magnija un B vitamīna.
Svars-500g
Izcelsmes valsts – Indija