Garšvielu maisījums karstvīnam

4.40

Garšvielu maisījums 120 g karstvīna pagatavošanai, kura sastāvā ir:

  • rozīnes
  • apelsīnu miziņas
  • ingvera šķēlītes
  • kanēļa standziņas
  • krustnagliņas
  • kardamons
  • smaržīgie pipari zirnīšos.

Šis maisījums piešķir karstvīnam īstu svētku garšu un ir piemērots gan sarkanajam, gan baltajam karstvīnam.

Partijas nr. 061223

 

Lietošanas ieteikumi:

  1. Sastāvdaļas:
    • 1 pudele (750 ml) sarkanvīna vai baltvīna
    • Aptuveni 2 ēdamkarotes “Safrāns” karstvīna garšvielu maisījuma
    • Cukurs vai medus pēc garšas
    • Papildu apelsīnu vai citrona šķēles (pēc izvēles)
  2. Pagatavošana:
    • Katliņā ielejiet vīnu un pievienojiet garšvielu maisījumu.
    • Uzsildiet maisījumu uz vidējas uguns, neļaujot tam uzvārīties, līdz tas ir pietiekami karsts (aptuveni 70–80°C).
    • Pievienojiet cukuru vai medu pēc garšas un, ja vēlaties, arī apelsīnu vai citrona šķēles.
    • Noņemiet no uguns un ļaujiet dzērienam ievilkties 5–10 minūtes.
    • Pirms pasniegšanas izkāsiet, lai noņemtu garšvielu daļiņas.

Šādi pagatavots karstvīns būs aromātisks un sildošs dzēriens, kas lieliski piemērots vēsajiem rudens un ziemas vakariem.

Izcelsmes valsts – Latvija

Garšvielu maisījums karstvīna pagatavošanai, kura sastāvā ir:

  • rozīnes
  • apelsīnu miziņas
  • ingvera šķēlītes
  • kanēļa standziņas
  • krustnagliņas
  • kardamons
  • smaržīgie pipari

Šis maisījums piešķir karstvīnam īstu svētku garšu un ir piemērots gan sarkanajam, gan baltajam karstvīnam.

Lietošanas ieteikumi:

  1. Sastāvdaļas:
    • 1 pudele (750 ml) sarkanvīna vai baltvīna
    • Aptuveni 2 ēdamkarotes “Safrāns” karstvīna garšvielu maisījuma
    • Cukurs vai medus pēc garšas
    • Papildu apelsīnu vai citrona šķēles (pēc izvēles)
  2. Pagatavošana:
    • Katliņā ielejiet vīnu un pievienojiet garšvielu maisījumu.
    • Uzsildiet maisījumu uz vidējas uguns, neļaujot tam uzvārīties, līdz tas ir pietiekami karsts (aptuveni 70–80°C).
    • Pievienojiet cukuru vai medu pēc garšas un, ja vēlaties, arī apelsīnu vai citrona šķēles.
    • Noņemiet no uguns un ļaujiet dzērienam ievilkties 5–10 minūtes.
    • Pirms pasniegšanas izkāsiet, lai noņemtu garšvielu daļiņas.

Šādi pagatavots karstvīns būs aromātisks un sildošs dzēriens, kas lieliski piemērots vēsajiem rudens un ziemas vakariem.

Ražotājs

Grozs
Wishlist
Recently Viewed
Kategorijas
Compare Products (0 Preces)